Jdi na obsah Jdi na menu

Maya Hawke působí velmi křehce v lyric videu k Hang In There

10. 5. 2024

maya-hawke.jpgMaya Hawke (foto - zdroj: facebook.com)

Vydání třetího studiového alba „Chaos Angel” se pomalu ale jistě blíží a Maya Hawke nám z něj už stihla představit singly „Dark” nebo „Missing Out”. Nyní hvězda sci-fi seriálu „Stranger Things” přichází s další písní nazvanou „Hang In There”.

Novinka zvukově odkazuje na raný folk rock, mezi jehož průkopníky patřili v 60. a 70. letech umělci z Laurel Canyonu. Talentovaná zpěvačka a herečka v ní nabízí podporu příteli, který prochází těžkým obdobím uprostřed toxického vztahu. Maya Hawke navíc trochu připomíná Beth Orton či Holly McNarland a její „In The Air Tonight”, tedy jen v trochu éteričtější verzi, nebo třeba i Sarah McLachlan.

Vyznění songu umocňuje doprovodné minimalistické lyric video, které se celou dobu věnuje empatické interpretce, jejíž něžný hlas promlouvá přímo k divákům. Video je natolik přesvědčivé, že můžete mít pocit, jako kdyby dcera Ethana Hawka a Umy Thurman zpívala přímo vám.

„Myšlenkou skladby ‚Hang In There’ je, že když máte někoho blízkého, kdo prochází něčím hrozným, čím jste si prošli dříve i vy, víte, že do celé situace nemůžete mluvit nebo zasahovat, protože by se od vás pravděpodobně izoloval. Takže se musíte jen dívat, jak ho to opravdu bolí. Dokud nenastane ten okamžik, kdy si uvědomí, že byl celou dobu v toxické situaci. Pak za vámi přijde a vy mu začnete pomáhat se z ní dostat,” vysvětlila Maya Hawke.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář