Jdi na obsah Jdi na menu

The Hu posílil v nové verzi songu Black Thunder DL z Bad Wolves

7. 4. 2023

the-hu_foto_enkhbat-nyamkhishig.jpgThe Hu (foto: Enkhbat Nyamkhishig)

Mongolská skupina The Hu vydala v loňském roce svou druhou studiovou desku „Rumble Of Thunder” a na konec června připravila její deluxe verzi. Ta přinese čtyři akustické podoby písní z alba a k tomu trojici přepracovaných singlů se vzácnými hosty, kteří se ujali do angličtiny přeložených textů.

Zazní zde hlasy Serje Tankiana ze System Of A Down, DL z Bad Wolves, Williama DuValla z Alice In Chains a též Laury Pergolizzi neboli LP. Formace nyní zveřejnila přepracovaný song „Black Thunder”, který v původní mongolské verzi vyslala do světa v podobě epického dvoudílného videoklipu.

Vokály k nové podobě skladby natočil DL z Bad Wolves a svou troškou přispěl i Serj Tankian, který ale spíše jen dokresluje atmosféru. Jakkoliv se z písně trochu vytrácí ona exotika, samotný song funguje velice dobře. Opět je to šlapavý kus, plný hrdosti na vlastní historii, jenž dokáže strhnout.

Video spojuje záběry z předchozích klipů s detaily tváře nového vokalisty, který se, zahalen do modré barvy, mění v jakéhosi boha hromu. Jednoduché, ale funkční.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář