Jdi na obsah Jdi na menu

Melody metaloví Sebastien představili povedený singl Quo Vadis

23. 3. 2024

sebastien.jpgSebastien (foto: Markéta Kolínská)

V pátek 22. března spatřil světlo světa zbrusu nový singl kapely Sebastien. Moderní metalový song „Quo Vadis” se stal předzvěstí stejnojmenného alba, které vyjde již 28. června.

Jedenáctipísňová kolekce bude obsahovat také exkluzivní duet frontmana skupiny George Raina s legendárním Láďou Křížkem (Citron, Kreyson) - coververzi hitu kapely Olympic „Slzy tvý mámy”. O mix a mastering nahrávky se nepostaral nikdo jiný než původní producent Sebastien Roland Grapow (Masterplan, ex-Helloween).

V titulní skladbě nás skupina vede k zamyšlení: „Kam zmizí každý náš prožitý okamžik? Na Zemi jsme jen hosty a čas je neúprosným rámcem naší ‚návštěvy’. Plátnem pro naše dílo... Nazí na svět přicházíme a nazí se s ním budeme loučit. Kdyby sis mohl zvenku prohlédnout svůj život od začátku do konce, vteřinu za vteřinou, líbil by se ti tvůj příběh? Jak trávíš svou náruč okamžiků ty? Kam vlastně kráčíš, člověče? Quo Vadis?”

Spolu s prvním singlem Sebastien zveřejnili také lyric video. Formace, která v nedávné době obnovila sestavu a přivítala hned dva nové členy, slibuje v čerstvých skladbách kombinaci metalového nářezu, tradičně propracovaných aranží a silných melodií.

Text - zdroj: musicserver.cz/Spolupracovník redakce

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář