Jdi na obsah Jdi na menu

Duet australských hvězd Sii a Kylie Minogue se dočkal videoklipu

20. 3. 2024

kylie-minogue_2018.jpgKylie Minogue (foto - zdroj: facebook.com)

Alternativněji smýšlející jedince sice společný singl Sii a Kylie Minogue příliš nepotěšil, zdaleka ne všichni fanoušci to ale s písní „Dance Alone” vidí černě.

Pokud jsou pro vás u popové skladby víc než inovativnost tvůrčích postupů důležitější příjemná melodická linka a chytlavý refrén, který vás ani po několikátém zopakování nebude otravovat, pak se vám možná spojení australských hvězd trefí do noty. Nakonec song se zvukově tolik neliší od těch, kterými se Sia s úspěchem prezentovala třeba v éře „This Is Acting”.

Také videoklip trochu recykluje to, s čím rodačka z Adelaide bodovala v minulé dekádě. Vidíme v něm totiž hned čtyři tanečnice s ikonickou dvoubarevnou parukou, kterou proslavila Maddie Ziegler. Příjemným překvapením je účast samotné Kylie Minogue. V dnešní instantní době se totiž takové spolupráce často dělají neosobně a na dálku.

Siina nová deska „Reasonable Woman” vyjde 3. května a vedle „Dance Alone” a již dříve zveřejněného pilotního singlu „Gimme Love” bude obsahovat ještě třináct dalších písní.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář