Jdi na obsah Jdi na menu

Bon Jovi natočili klip k nové skladbě Do What You Can

31. 8. 2020

019---bon-jovi.jpgBon Jovi (foto: Angelika Špicarová)

Bon Jovi netrpělivě vyhlížejí vydání nové, v pořadí už patnácté studiové desky. Nahrávka pojmenovaná „2020” by se na trhu měla objevit 2. října prostřednictvím Island Records. Nejčerstvější vábničkou je videoklip k songu „Do What You Can”.

„Natáčení videa na téměř prázdných ulicích Manhattanu uprostřed globální krize skutečně vypráví příběh písně z perspektivy, v níž jsem to vše prožíval. A vím, že prázdné ulice vypadají podobně jako v mnoha částech Ameriky, jež s pandemií bojují. Osudy každodenních hrdinů ukazujících odvahu byly velmi inspirativní. Klip má v sobě stejně jako skladba hlubokou naději,” vyjádřil se zpěvák Jon Bon Jovi.

Album mělo původně vyjít 15. května. Poté, co se kapela společně s celou Amerikou ocitla v nemilé době zmítané pandemií a po rychle gradujících událostech kolem národního hnutí za rasovou rovnost po smrti George Floyda, Jon věděl, že rok 2020 má ještě co říci. Při psaní v domácím studiu se zrodily dva nové songy „Do What You Can” a „American Reckoning”, které zahrnuly nejčerstvější události a desku zkompletovaly.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz