Jdi na obsah Jdi na menu

Monkey Business oslaví na Špilberku 15 let existence!

17. 5. 2015

Live: Monkey Business

Datum: 29.05.2015                                Místo: Hrad Špilberk, Brno

monkey-business_2015.jpgMonkey Business (foto: Eva Palkovičová)

Na nádvoří brněnského hradu Špilberk se uskuteční v pátek 29. května velkolepá oslava 15 let existence kapely Monkey Business. Popřejí jim Ohm Square, Ewa Farna a Iva Bittová.

Pop funková formace pod velením Matěje Rupperta a Tonyi Graves oslaví v areálu středověké tvrze 15 let existence kapely a zároveň pokřtí nové album „Sex And Sport? Never!”. Na párty pod širým nebem vystoupí také Ohm Square, hudební gratulaci připojí i Ewa Farna a Iva Bittová.

Brněnským koncertem završí Monkey Business jarní část letošního turné, které nese název „15 let na stezce kamarádství”. V rámci oslav a křtu nové desky kapela připravila speciální koncertní program, který zmapuje její historii a zároveň představí nahrávky z nového alba.

„Koncert se bude konat pod širým nebem na nádvoří hradu Špilberk, což celé akci dodá hodně netradiční atmosféru. V prostorách středověké tvrze tak vznikne na jeden večer plnohodnotný hudební areál s velkou stage a gastro zónami,” dodává Ondřej Bača, dramaturg klubu Fléda.

Naladění publika si vezme na starost kapela Ohm Square. Během večera vystoupí jako hosté i Ewa Farna a Iva Bittová.

„Jména dalších hostů prozatím kapela Monkey Business tají, večer tak bude plný překvapení nejen pro diváky, ale i pro produkční tým,” uzavírá s nadhledem Ondřej Bača.

Vstupenky jsou k dispozici za 490,- Kč + poplatky v předprodejní síti Ticketportal.

monkeybusinessplakat2015.jpg