Jdi na obsah Jdi na menu

Kanadská metalová kapela Annihilator udeří na Zlín!

6. 3. 2015

Live: Annihilator

Datum: 22.10.2015                    Místo: Masters Of Rock Café, Zlín

annihilator2015.jpgAnnihilator (foto - zdroj: brutalassault.cz)

Bez debaty nejlepší kanadská metalová kapela Annihilator se na samém začátku podzimu ukáže ve Zlíně. V rámci „Europe In The Blood Tour” se zastaví 22. října v klubu Masters Of Rock Café a nabídne krkolomnou show plnou thrash metalových klasik, včetně hitů ze stále aktuálního alba „Feast” a možná i šleh z nové desky, na níž kapela začala dělat loni v září.

Annihilator, kteří vznikli před 30 lety v hlavním městě Ottawa, dnes hrají v sestavě Jeff Waters (kytara, zpěv), Dave Padden (zpěv, kytara), Oscar Rangel (basa) a Mike Harshaw (bicí). „Bratři” Jeff a Dave (kteří dokonce slaví narozeniny ve stejný den) jsou jedinými stálými členy skupiny. Další kolegy si „najímají” a hodně často mění, ovšem jejich desky jsou jedna za druhou úspěšnější. Jak u fanoušků, tak u kritiků. Loňské CD „Feast” se stalo nejprodávanější studiovou nahrávkou Annihilator za posledních 18 let!

Nehorázně divoký metalový mejdan s Annihilator proběhne 22. října ve zlínském Masters Of Rock Café. Nepropásněte thrash té nejvyšší kvality a vstupenku za 550,- Kč (cenu platnou do konce srpna) si pořiďte z webu www.mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.