Jdi na obsah Jdi na menu

Praha přivítá hvězdné hiphopové bratry Rae Sremmurd!

7. 5. 2015

Live: Rae Sremmurd

Datum: 27.11.2015                              Místo: Lucerna Music Bar, Praha

rae_sremmund_2015.jpgRae Sremmurd (foto - zdroj: Fource Entertainment)

Zavedená koncertní série Excelent Jukebox přivážející talenty světové hudební scény si může udělat další pomyslný zářez na pažbě. Stále populárnější hvězdy současné hiphopové scény – duo Rae Sremmurd – se představí v rámci této série 27. listopadu v pražském Lucerna Music Baru!

Když posloucháte duo Rae Sremmurd nejde se ubránit pocitu, jako by spolu jeho členové, Slim Jxmmi a Swae Lee, dělali hudbu od narození. A nebude to jen pocit. Tyhle vycházející hvězdy jsou opravdu bratři, pocházející z rodiště krále rock ‘n’ rollu Elvise Presleyho, města Tupelo ve státě Mississippi.

Jejich debutový hit „No Flex Zone” vydaný v roce 2014 na labelu Ear Drummer, který vede superproducent Mike WiLL Made (spolupracující třeba s Rihannou, Jay Z, Kanye Westem nebo Juicy J), zvedl ohromnou vlnu zájmu o bratrskou dvojici a zajistil jim kontakt např. s Nicky Minaj, která spolupracovala i na úvodním singlu z jejich dlouho očekávané první desky „SremmLife” „Throw Sum Mo”. Skladba okamžitě sklidila velký úspěch jak na internetu tak i v urban komunitě. To ale Rae Sremmurd netušili, co se strhne po jejich druhém singlu „No Type”, z něhož se přes noc stal neočekávaný hit.

Americké hiphopové duo Rae Sremmurd přiveze vůbec poprvé svojí energií nabitou show do Prahy! Vystoupí v rámci koncertní série Excelent Jukebox 27. listopadu v Lucerna Music Baru.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 440,- Kč + poplatky.

Pořadatel: www.fource.cz