Jdi na obsah Jdi na menu

Francouzská zpěvačka Indila míří poprvé do České republiky!

16. 2. 2015

Live: Indila                              Special guests: Jana Kirschner ,  Kristína

Datum: 24.05.2015                                         Místo: Forum Karlín, Praha

indila2015.jpgIndila (foto - zdroj: facebook.com)

BTL Agency chystá v pražském Foru Karlín speciální koncert populární francouzské zpěvačky a skladatelky Adily Sedraiy, známé pod pseudonymem Indila. Spolu s ní vystoupí jako hosté slovenské hvězdy Jana Kirschner a Kristína.

Půvabná Indila zabodovala v loňském roce singlem „Derniere Danse”. Video má na serveru YouTube.com momentálně už přes 170 miliónů zhlédnutí. Třicetiletá zpěvačka debutovala albem „Mini World”, za které už získala ve Francii trojnásobnou platinovou desku. Prodala přes 250 tisíc kusů. Obrovský zájem zaznamenala také v České republice. Své místo si vydobyla i v rádiovém éteru.

„Živé vystoupení Indily je zážitek, který si nejde nechat ujít. Tato francouzská zpěvačka i přes svoji křehkou vizáž dokáže zcela ovládnout scénu. Přijďte se přesvědčit,” komentuje chystaný koncert Zdeněk Masopust z pořádající společnosti BTL Agency.

Pražský koncert proběhne 24. května v unikátním multifunkčním prostoru Forum Karlín. „Prozatím u všech akcí, které jsme ve Foru Karlín doposud pořádali, se mohli návštěvníci přesvědčit o fantastické akustice sálu, která podtrhne výkony všech vystupujících hvězd,” dodal Masopust.

V rámci večera vystoupí jako hosté slovenské zpěvačky Jana Kirschner a Kristína.

Jana Kirschner se proslavila albem „V cudzom meste”, za které získala ceny Hudobnej akadémie ve dvou kategoriích: Umělec roku a Album roku. Rodačka ze slovenského Martina je živoucím důkazem, že hranice žánrů jsou od toho, aby je umělec překonával. Kirschner v loňském roce vydala dvojalbum „Moruša Biela” a „Moruša Čierna”. Prvním dílem kritiky velice příjemně překvapila.

„Kirschner se odstřihla od popu a začala čarovat” (Mladá fronta Dnes, listopad 2014)

Druhý díl dvojalba pak podle odborníků ukazuje, že Jana Kirschner pod vedením svého partnera, producenta Eddieho Stevense opravdu dospěla. Kristína se dostala do povědomí písní „Horehronie”, s kterou se probojovala do soutěže Eurovision Song Contest 2010. A o rok později nazpívala „Life is a game” - oficiální hymnu Mistrovství světa v ledním hokeji. Kristina bez problémů vyprodává sály nejen na Slovensku. Publikum její nádherný hlas, který nezaváhá ani při akustických koncertech, vždy oceňuje potleskem ve stoje.

Vstupenky od 890,- Kč do 1390,- Kč jsou k sehnání v síti Ticketstream. K dispozici je také limitovaný počet exkluzivních vstupenek přímo u pódia (tzv. fanzone) v ceně 1290,- Kč.